Hoe kan de slaap stand van de Canon printer inschakelen?

 


Bent u een van de vele mensen die op zoek zijn naar het meest geschikte en efficiente afdruk apparaat voor thuis of op kantoor? Als uw antwoord ja is, moet u zo snel mogelijk investeren in een printer die door Canon is gemaakt. De meeste mensen op de planeet hebben vandaag gehoord over deze organisatie die gespecialiseerd is in verschillende soorten elektronische gadgets.

Ze zijn al geruime tijd in deze branche actief, dus u kunt gerust zijn in de wetenschap dat u de meest geschikte voordelen en hulpmiddelen kunt verwerven. Daarom moet je je best doen om meer te weten te komen over hun apparaten met de hulp van het Canon ondersteunings team zodra je tijd hebt.

Dit bedrijf gebruikt eersteklas technologie en inhoud om zijn apparaten te maken, dus u kunt er zonder verdere overweging op vertrouwen. Een van de belangrijkste aspecten die hebben bijgedragen aan de populariteit van dit merk, is de bereidheid om gebruikers alle soorten faciliteiten te bieden die ze nodig hebben of willen. Al deze elementen zullen het voor u comfortabel maken om uw ervaring en comfort met een ruime marge te verbeteren.

Probeert u voor het eerst een afdruk apparaat aan te schaffen en in te stellen dat is gemaakt door het bedrijf Canon? Als uw antwoord ja is, kan het een uitdaging voor u zijn om erachter te komen wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. In tijden als deze kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteunings team van Canon en hen vragen u door de procedure te begeleiden. Ze zijn de hele dag beschikbaar, zodat u uw problemen zonder problemen kunt oplossen.

Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u de slaap stand op uw computer wilt inschakelen. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Canon printer aanzetten door deze op een stop contact aan te sluiten

2. Zodra het apparaat begint te werken, tikt u op het menu Instellingen op het scherm Tabselectie

3. Er verschijnt een nieuwe pagina voor je met verschillende opties, selecteer Systeem instellingen

4. Tik op Shut Down Timer op de nieuwe pagina om het menu te openen

5. Wanneer het menu op uw scherm verschijnt, tikt u op de knop Aan

6. Tik op Ok

U kunt het bellen Canon Nederland support als u meer informatie wilt over de bovenstaande stappen.

 

Gerelateerde Links

HoeCanon TS3122 terug te zetten naar fabrieks instellingen

Popular posts from this blog

Hoe de kleur op uw Canon printer aanpassen?

Hoe de Canon TR8520-printer op wifi aansluiten?